Empresa

Tallers Brosa serralleria les presesTallers Brosa és una empresa familiar amb més de 70 anys d’experiència dedicada als treballs de serralleria amb ferro, galvanitzat i inoxidable. Ubicada a la població de les Preses, a la Garrotxa, molt a prop de la ciutat d’Olot

Pere Brosa fou el fundador i el seu fill Jaume donà continuïtat al negoci familiar. Actualment el seu gendre Toni continua amb la tradició familiar.

Als seus inicis Tallers Brosa era un taller de fabricació de maquinària i de ferratge d’animals com cavalls o vaques. Amb els anys, l’empresa ha anat evolucionant i adaptant-se als nous temps duent a terme en l’actualitat tot tipus de treballs de serralleria.

Realitzem tot tipus de treballs amb ferro, ferro corten, galvanitzat i acer inoxidable. Estructures, portes, portals, persianes enrotllables, portes seccionals, baranes, balcons, escales, tancaments metàl·lics, cobertes de panell sandwich, canals a mida i manteniment d’empreses.

A la secció de projectes podeu veure alguns dels nostres treballs.

Us de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies o galetes per millorar la experiencia d'usuari. Si continua navegant está donant el seu consentiment per la acceptació d'aquestes i la acceptació de la nostra política de cookies, click a l'enllaç per ampliar la informació.